Celebrate the miracle of life

Geboren worden. Wat weet jij er (nog) van? Een vraag waar je vast niet dagelijks bij stil staat, maar die – als je ‘m stelt – je verassende inzichten zult geven. Ieder van ons heeft de reis van geboren worden afgelegd. Maar dat die reis zoveel betekenis kan geven aan ons leven, is misschien minder bekend. Toch is de invloed van geboorte groot. Het doet er toe. De start van ons leven is bepalend voor veel dingen in ons verdere leven. Als jij aan het begin staat van het geven van nieuw leven is dat een prachtige kans om op onderzoek uit te gaan in jezelf. Zwangerschap wordt dan een uitnodiging om op dieper niveau bij jezelf te komen. En dat brengt niet alleen heling bij jezelf, maar ook bij je ongeboren kindje.

‘We are birthing our future’

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress! Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder hem om de eerste stap te zetten op jouw blogreis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: