Celebrate the miracle of life

Geboren worden. Wat weet jij er (nog) van? Een vraag waar je vast niet dagelijks bij stil staat, maar die – als je ‘m stelt – je verassende inzichten zult geven. Ieder van ons heeft de reis van geboren worden afgelegd. Maar dat die reis zoveel betekenis kan geven aan ons leven, is misschien minder bekend. Toch is de invloed van geboorte groot. Het doet er toe. De start van ons leven is bepalend voor veel dingen in ons verdere leven. Als jij aan het begin staat van het geven van nieuw leven is dat een prachtige kans om op onderzoek uit te gaan in jezelf. Zwangerschap wordt dan een uitnodiging om op dieper niveau bij jezelf te komen. En dat brengt niet alleen heling bij jezelf, maar ook bij je ongeboren kindje.

‘We are birthing our future’

Over Florien

“Serious art is born from serious play.”
Quote van Julia Cameron

Dit ben ik! Moeder van Mia en Pim, vrouw van Bob, schrijfster, specialist op gebied van ‘verzuim en duurzame inzetbaarheid’, levensfilosoof, woordkunstenaar, moestuinder, verwonderaar van het leven, bewonderaar van nieuw leven, wegwijzer.

Via mijn website wil ik ouders inspireren en motiveren over wat het is om zwanger te zijn, geboorte te geven, geboren te worden en moeder te zijn. Ik schrijf vanuit mijn eigen ervaring en mijn eigen interesses. Ik leer, ik lees, ik studeer over van alles wat met ‘leven’ te maken heeft. En daarbij ben ik gefascineerd door wat er gebeurt (én gebeurt ís) gedurende die prachtige fase van zwanger zijn en geboorte geven.

Ik geloof dat jouw ervaring telt en ik wens iedere vrouw en ieder kind een positieve geboorte ervaring toe. Waarom? Omdat een positieve ervaring aan het begin van het leven, bijdraagt aan een mooiere wereld.